Trajna šminka

Trajna šminka

Trajna šminka je popularan i najbezbolniji metod, kojim brzo možete naglasiti postojeću lepotu, ispraviti asimetrije na licu i biti uvek (više ili manje primetno) uredno našminkani. Takođe, možete delimično ili potpuno promeniti i korigovati postojeći oblik crta lica. Studio Modesty T je specijalizovan za trajnu šminku očiju, obrva i usana.

Obrve

Može da se menja luk, kao i da se naglasi i koriguje postojeći oblik specijalnom metodom iscrtavanja dlačica ili popunjavanja već postojećih.

Oči

Radi se tačkasti ajlajner, kojim se dočarava gustina trepavica, čime se postiže prirodnost. Takođe se radi u formi linija, koje mogu biti deblje ili tanje. Može da se uradi gornji, donji ili oba ajlajnera.

Usne

Najčešće se rade u prirodnoj boji, čime se i dobija prirodan izgled, a povećava se volumen posebnim načinom senčenja. Usne se mogu raditi i intenzivnijim bojama i na taj način mogu da se povećaju.

U studiu Modesty T sve intervencije se rade isključivo biljnim pigmentima, koje su prilagođene koži lica. Tokom rada, koristi se savremena anestezija u vidu kreme ili spreja, koja će učiniti vaš bol nepostojećim. Kada klijent dođe, prvo se DETALJNO dogovaramo o novom željenom obliku, ISKLJUČIVO POŠTUJUĆI PRI TOME ŽELJE ISTOG U SKLADU SA OBLIKOM LICA. Posle detaljnog iscrtavanja, i predlaganja više željenih varijanti, biramo najbolji oblik i pristupamo radu, koji traje oko 45 minuta. Trajnom šminkom štedite svoje vreme, i uvek ste spremni za svaku priliku.

U studiu Modesty T je moguće dobiti besplatan, iskren savet, u vezi načina šminkanja i nege Vašeg lica.